Heb je nog geen account?
Registreer
Tussen 2 en 32 karakters, mag letters, cijfers en tekens bevatten
Om je te helpen indien je je wachtwoord vergeten bent
Het paswoord moet minstens 8 karakters lang zijn en bestaan uit ten minste één hoofdletter en één cijfer.
Heb je al een account?
Inloggen
Deel je ervaringen
Leer van elkaar. Deel je ervaringen om meer empowered te worden. Kom in contact met lotgenoten.
Volg je conditie op
Volg je eigen gezondheid op, log je symptomen en beheer je consultaties. Voor jezelf, voor je familie, voor je vrienden.
Beheer je levensstijl
Leer hoe je een gezondere levensstijl aanhoudt en bekijk je levensstijlscore in de tijd. Actief participeren aan preventie!
Klinische studies
Leer wat klinische studies zijn, ontdek de laatste behandelingen en zoek studies bij jouw in de buurt.
Getuigenissen
Wat Esperity gebruikers zeggen...
"Ik wil andere jonge moeders leren kennen die ook met kanker te maken hadden tijdens hun zwangerschap. Esperity heeft me geholpen om in contact te treden met andere moeders die hetzelfde hebben doormaakt."
Magali, Brussels (Belgium)
"Ik gebruik Esperity om mijn gezondheidsevolutie bij te houden en klinische studies op te zoeken die me zouden kunnen helpen."
Christelle, Namur (Belgium)
"Na kanker overleefd te hebben wil ik nu iets teruggeven aan de gemeenschap. Door mijn ervaringen te delen hoop ik anderen te helpen."
Eric, San Diego (USA)
Wat doet Esperity en wat betekent Esperity voor jou?

Het doel van Esperity is relevante informatie te verstrekken om patiënten “empowerment” te geven. “Empowerment” is een Engelse term voor goed ingelicht zijn en sterk in je schoenen te staan. Iedereen zit immers vroeg of laat met vragen, of het nu gaat om praktische zaken zoals bijvoorbeeld een verwijzing of een referentie, of om meer substantiële zaken zoals nieuwe behandelingen of medicaties.

Empowered word je door op zoek te gaan naar de juiste informatie, door te praten met medepatiënten, door vragen te stellen aan je zorgverstrekkers. En hoewel Esperity geen medisch advies geeft, helpt Esperity patiënten om goed ingelicht te zijn en sterk in de schoenen te staan doorheen hun zorgtraject. Dit doen we door een aantal tools te bieden zoals zoals:

  • De Esperity Community: een forum waar kan je online connecteren met andere patiënten
  • Esperity Education: een mobiele app, Empowerme, die correcte en verstaanbare informatie biedt
  • Esperity Research: een patiënten portaal voor onderzoekers om patiënten en hun levenskwaliteit op te volgen
  • Ideas from patients: een forum waar patiënten hun ideeën of ervaringen kunnen delen om zo de gezondheidszorg te helpen verbeteren.

Van patiënten, voor patiënten
Heb je als patiënt soms het gevoel dat niemand je begrijpt? Dat komt doordat elke mens anders is, en elke patiënt heeft een andere beleving van zijn ziekte ervaring. Esperity is ontstaan uit de persoonlijke ervaringen van patiënten omdat er een grote nood is aan juiste en waardevolle informatie opdat patiënten empowered kunnen worden.

We zijn er vast van overtuigd dat de unieke ervaring van elke patiënt kan bijdragen om niet alleen andere patiënten te helpen, maar ook belanghebbenden in de zorgsector zoals onderzoekers, instellingen en bedrijven om betere dienstverlening en behandelingsopties te kunnen bieden aan patiënten.
Zijn mijn gegevens beschermd?
Esperity beantwoordt volledig aan de GDPR wetgeving, dit is de wetgeving omtrent de bescherming van persoonlijke gegevens. Wij gebruiken state of the art encryptie technieken en zullen nooit uw persoonlijke data delen met derden. Uw data is volledig beveiligd. De persoonlijke data die je invult kan enkel en alleen door jou gezien worden, en hoewel je je gezondheidsstatus kan delen met andere patiënten op het forum, wordt je persoonlijke data nooit gedeeld.

Om meer informatie te bekomen over onze veiligheidspolicy, het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden, gelieve de relevante pagina’s onderaan te raadplegen.
Nieuwsbrief
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Onze awards en nominaties
Award
Microsoft Innovation Center: Best Prototype Award, Advanced Bootcamp 2014
Award
Best Health-Related Startup 2013, Caring Entrepreneurship Fund
Award
Best Multilingual Poster Presentation 2014, Doctors 2.0, Paris
Award
Featured at Health 2.0 USA & Europe
Esperity in het nieuws
Pers
Pers
Pers
Pers